Zondagmorgen 30 juni 2019

Een prachtige zondagmorgen op 30 juni. Om 07.30 uur was het al lekker druk op onze parkeerplaats. Om 08.55 uur gingen een aantal heren er vandoor. Lekker gespeeld mannen? U staat er goed op!

Greenfees kunnen ook online worden gekocht. Wellicht wist u dit nog niet. Overigens waren wij bij uw vertrek geopend, maar helaas mochten wij u niet persoonlijk begroeten.

U kunt alsnog uw greenfee van 30 juni bij ons afrekenen. Weliswaar achteraf, zoals dat niet gebruikelijk is in de golfwereld, maar wij geven u hiervoor de gelegenheid. Dat kan online, in ons clubhuis of stuur ons een bericht dan ontvangt u van ons een tikkie.

Wij zien u graag weer op onze prachtige golfclub. Vergeet u dan niet vòòraf uw greenfee af te rekenen? Hartelijk dank alvast.

Voor iedereen een fijne zondag!