Startersevent van 17 maart 2019 verplaatst naar zondag 24 maart

In verband met het onstuimige weer hebben wij besloten het startersevent te verplaatsen naar 24 maart. De reeds aangemelde deelnemers hebben wij geïnformeerd. Mocht u willen deelnemen 24 maart. U bent van harte welkom.

Graag nodigen wij u van harte uit voor het eerste startersevent in 2019 te weten op zondag 24 maart aanstaande.

Daarnaast betreft deze uitnodiging alvast een “Save the Date” voor de reeds geplande startersevents op zondag 19 mei en zondag 21 juli. Uiteraard volgt er tzt nog een separate aankondiging.

Op deze middagen bent u vanaf 14.30 uur van harte welkom. Om 15.00 uur gaan we starten.

Wat gaan we doen?

Wij gaan een 9-holes wedstrijd spelen. U wordt ingedeeld samen met een enthousiaste speler van De Strijensche Golfclub waar u gedurende de golfronde ruimschoots gelegenheid heeft tot het stellen van vragen. De uitgangspunten van deze wedstrijd zijn gezelligheid, goede sfeer, nadere kennismaking met De Strijensche Golfclub en het in de praktijk brengen van uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. Het “wedstrijd”-element is dan ook totaal ondergeschikt deze middag.

Wie hebben wij uitgenodigd?

Wij hebben uitgenodigd alle donateurs en spelers met een handicap tussen de 45 en 54 en spelers die net de baanpermissie hebben behaald. Ook niet-leden met deze handicap of net Baanpermissie kunnen zich aanmelden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf 14.30 uur bent u welkom en kunt u zich bij ons aanmelden. U kunt nog even genieten van een drankje in het clubhuis of op het terras of eventueel inslaan op de driving range.

Rond 14.50 uur zullen wij u kort welkom heten en de spelvorm toelichten waarna u onder begeleiding van het lid naar de tee zult lopen. De spelvorm stellen we definitief vast naar aanleiding van het aantal aanmeldingen

Wat zijn de kosten?

Kosten voor deelname voor donateurs van De Strijensche Golfclub zijn € 20,- per persoon. Niet-leden betalen € 27,50. Abonnementhouders betalen € 7,50

Wat krijgt u hiervoor?

– Een greenfee voor 9-holes (voor donateurs en niet-leden);

– Begeleiding van een speler van De Strijensche Golfclub met gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens de golfronde;

– Prijzen na afloop;

– Eén drankje en hapjes* na afloop.

* Overige consumpties zijn voor eigen rekening

Hoe kunt u zich aanmelden?

Aanmelden kan heel eenvoudig door het sturen van een email naar info@destrijenschegolfclub.nl