Starterswedstrijd 3 juni 2018 groot succes

44 enthousiaste deelnemers, een prachtige ontmoetingsplek, stralend weer, fantastische begeleiders, goede sfeer, mooie prijzen, heerlijk eten en veel positiviteit. Dit waren de ingrediënten voor een geweldige starterswedstrijd op zondag 3 juni jl.

Leden, niet leden en donateurs hebben onder begeleiding van enthousiaste ervaren golfers een 9-holes texas scramble gespeeld. Op hole 6 was er zowel voor de dames als voor de heren een longest neergezet.

Centraal voor deze middag was (nader) kennismaken met De Strijensche Golfclub waar gezelligheid centraal staat. Het wedstrijd element was van totaal ondergeschikt belang. Deelnemers kregen ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen in de baan en het leren kennen van mede-golfers. Dit smaakt naar meer!

De dag is afgesloten met een heerlijke BBQ verzorgd door Bar Bistro Vers.

Bij de dames is Ageeth in de prijzen gevallen. Andrew had de beste drive bij de heren.

Team Gerard was het beste team van de dag, op de voet gevolgd door team Jolanda en team Nellie.

Deelnemers dank voor jullie aanwezigheid en bijdrage. Extra dank voor de begeleiders Haiko, Gerard, Leonie, Andre, Pieta, Robin, Bram, Nellie, Andre, Jolanda en Dick. Zonder jullie was dit niet zo’n groot succes geworden.

8 juli 2018 staat de volgende wedstrijd op de agenda, u bent uiteraard wederom van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelden: info@destrijenschegolfclub.nl

Meer informatie volgt op korte termijn op de website.