Protocol De Strijensche Golfclub omtrent het Corona virus

Vooralsnog zien wij geen reden voor onnodige onrust, wel reden voor extra alertheid en verantwoordelijkheid nemen.

Veiligheid en gezondheid staan bij De Strijensche Golfclub hoog op de agenda.  In verband met het Corona virus vragen wij u extra alert te zijn. Wij volgen het advies van het RIVM. Was uw handen regelmatig en schud geen handen.

Wanneer u griep klachten heeft, last heeft van verkoudheid en/of hoesten vragen wij u om het bezoeken van De Strijensche Golfclub uit te stellen.

Op dit moment zijn er bij De Strijensche Golfclub onder onze medewerkers en partners geen gevallen bekend van het virus.

Wij willen liever voorkomen dan genezen. Laten we zorgen voor elkaar, gezondheid gaat boven alles.

De geplande wedstrijden, zoals de Early Birds, het Startersevent, de herenochtend, midweekwedstrijden zijn overeenkomstig de beleidslijn van het NOC*NSF en de sportbonden tot en met 31 maart afgelast.

Hartelijke groet,

Team De Strijensche Golfclub