Nieuwe golfprofessional Pieter Dupont

 

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat wij per 10 mei een nieuwe golfprofessional hebben aangetrokken. Wij wensen Pieter heel succes en plezier op De Strijensche Golfclub.

Zoals u kunt lezen komt Pieter uit Limburg en is genoodzaakt om te verhuizen naar deze regio. Hij zal de eerst komende tijd doorbrengen in een hostel. Mocht u een kamer of studio weten voor hem, houden wij ons beschikbaar.

Hierbij een introductie van Pieter. Zijn digitale agenda is morgen online. Mocht u niet kunnen wachten om een les te boeken, kunt u hem ook mobiel bereiken.

Mijn naam is Pieter Dupont, 24 jaar jong en bijna afgestudeerd aan de PGA B-opleiding.

Ik ben geboren en getogen in het Maastrichtse en na de middelbare school ben ik de sportopleiding CIOS gaan doen. Daar wist ik al vrij snel dat ik heel graag golfleraar wilde worden. Een wens die nu uit komt. Tijdens het CIOS heb ik voor specialisatie golf gekozen en de D-opleiding afgesloten op het Rijk van Margraten . Op golfbaan het Woold in Asten heb ik daarna mijn C-opleiding gedaan en nu onlangs de B-opleiding op de Maastrichtse. Met veel plezier ga ik binnenkort verhuizen om als golfpro bij jullie aan de slag te gaan.
In beginsel ben ik vanaf 10 mei van woensdag tot en met zondag aanwezig op de Strijensche voor alle mogelijke lessen.
Ik kijk er naar uit om jullie persoonlijk te leren kennen tijdens een van de wedstrijden, lessen of in het clubhuis. Lessen kunnen jullie boeken in mijn agenda https://pieterdupont.proagenda.com/#agenda of je kunt telefonisch contact opnemen met M 06-43983416.
Tot snel ziens op de golfclub!
DELEN