Menu Bar Bistro Vers

Na de afgelopen, toch wel tumultueuze periode van ver-bouwing, ver-andering en ver-nieuwing, is sinds 4 april jl. Bar Bistro Vers op De Strijensche Golfclub een feit.  Met een kleine vertraging van 3 dagen is nu die hele belangrijke kop is eraf; wij zijn blij nu eindelijk iedereen, golfers en niet-golfers, écht kennis hebben kunnen laten maken met team VERS!

Op deze prachtige groene locatie van De Strijensche Golfclub willen wij alle gasten verwennen met de klassieke bistro-keuken op Italiaanse ‘levens’wijze; alles puur, simpel maar vers, eigengemaakt, seizoens- en het liefst streekgebonden. Voormalig chef-kok van restaurant Lux, Wout uit Rotterdam & Edwin Esmeijer koken met alle passie, liefde en zorg de meest heerlijke gerechten. Het nog steeds groeiende team aan de voorkant doet er alles aan om u van de beste service te voorzien en volledig in de watten te leggen. Voor een goed glas wijn een koud biertje of ouderwetse cola (minder suiker) met kleine snack op het terras, een heerlijke kop koffie -uit eigen branderij in Numansdorp- een goed belegd broodje of een overheerlijk diner; bij Bar Bistro Vers  doen wij ons uiterste best het iedereen naar de zin te maken!

Het plan om iedereen die de baan ingaat ook te kunnen gaan voorzien van gezonde maar vooral lekkere koude drankjes en/of snacks voor ‘on the go’ wordt aan hard aan gewerkt. Evenals aan de uitbreiding van zitcapaciteit op het buitenterras en de aankleding van de serre. Zoals gezegd, de basis is gelegd; nu gaan wij hard doorwerken en verder met opbouwen.

Bijgevoegd de -basis- menukaart, waarvandaan wij opstarten en langzaam, met behoud van die kwaliteit, gaan uitbreiden. Heel bewust is de keuze om niet te werken met kant-en klare, ingevroren, e-nummer rijke of  andere chemische toegevoegde producten; wij streven ernaar niet alleen het uiterlijk, maar ook juist die belangrijke andere binnenkant goed te verzorgen, waardoor wij nog heel lang met elkaar door kunnen gaan met het verder uitvoeren van alle mooie plannen op deze bijzonder mooie en gezellige plek!

Menu April 2018

Menukaarten Mei 2018

Openingstijden Bar Bistro Vers

Bar: ma t/m zon 09.15 uur – 1 uur na zonsondergang

Bistro keuken: wo t/m zon 12.00 – 17.00 en 18.00- 21.00 uur

Wij verheugen ons op jullie komst!

Edwin Esmeijer & Esther Noot namens het hele team van:

BAR BISTRO VERS