Klanten boeien en binden

Vrijwel iedere onderneming houdt zich bezig met de volgende 2 vraagstukken.

Hoe haal ik nieuwe klanten binnen?
    Hoe zorg ik ervoor dat de goede klanten ‘aan boord blijven’?

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk acquisitie is. Wie in een stimulerende en rustgevende omgeving wil netwerken en tot zakelijke inspiratie wil komen, nodigt zijn relaties uit voor een rondje golf. Niet al uw relaties zullen beschikken over een handicap. Op de Strijensche Golfclub kunt u op een laagdrempelige en ontspannen wijze uw baanpermissie en handicap behalen. Daarnaast kan het delen van deze ervaring bijdragen aan een goede werkrelatie. Wij bieden u een compleet verzorgd pakket inclusief golflessen, theorieavonden en een examen aan. De Technische Unie, reeds jaar en dag bedrijfslid en ambassadeur deelt graag het volgende met u.

Reeds vele jaren nodigen wij ieder voor- en najaar relaties uit om hun baanpermissie en handicap te behalen. Gedurende een periode van 10 weken treffen personeelsleden en klanten van de Technische Unie elkaar op De Strijensche Golfclub. Na afloop wordt een hapje en een drankje genuttigd in het knusse en gezellige clubhuis.

Deelnemers ervaren de cursus Baanpermissie tot aan Handicap 54 als een hele beleving. Ongemerkt wordt er kennis uitgewisseld over de branche waar klanten en de Technische Unie baat bij hebben. Contacten worden geïntensiveerd door elkaar op een andere wijze te leren kennen. Vanzelfsprekend heeft dit een positieve uitwerking op de samenwerking. Bijkomend praktisch voordeel is dat na de cursus de deelnemers daadwerkelijk iets meekrijgen namelijk de handicap 54 (of lager).

Last but not least zorgen de golflessen voor meer vitaliteit van onze klanten, personeelsleden en/of prospects. Resultaten die wij met een advertentie of campagne niet zullen realiseren. Ik raad u absoluut aan deze cursus te overwegen!
    (Wolter Smit Sales Manager, Technische Unie)

Wij bieden u graag deze compleet verzorgde cursus aan voor 10 personen verspreid over 10 weken inclusief theorie- en praktijkexamen. Gedurende de cursus kunnen de deelnemers kosteloos gebruik maken van onze oefenfaciliteiten.
    Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen via email: bedrijfslidmaatschap@destrijenschegolfclub.nl of telefonisch 06-24225980.