Het Odensehuis te gast op De Strijensche

Op 25 augustus jongstleden was het zover. De Strijensche Golfclub organiseerde een leuk uitje (kennis maken met de golfsport) voor de gasten van Het Odensehuis uit Oud-Beijerland.
    Het Odensehuis is een laagdrempelige informatie- en ontmoetingsplaats voor mensen met geheugenverlies en beginnende dementie en voor (hun) partners, kinderen en kleinkinderen en buurtgenoten. Bezoekers voelen zich thuis en kunnen elke dag komen en gaan wanneer zij willen. Zij ontmoeten anderen in een vergelijkbare situatie. Daarnaast wordt er met elkaar gezorgd voor een zinvolle invulling van de dag.
    Om 11.30 uur kwamen de 30 gasten (inclusief de begeleiding) aan op de golfbaan, na een lekker kopje koffie/thee gingen zij diverse onderdelen van de golfsport ontdekken onder begeleiding van een aantal vrijwilligers van de golfclub.
    Het was een zeer geslaagde middag met veel lol en ook nog eens prachtig weer. Na deze inspannende paar uurtjes begaf het hele gezelschap zich richting clubhuis waar zij genoten van een lunch en er werd nog veel nagepraat over de golfsport.

Met dank aan de organisatie vanuit de golfclub te weten Tessa Kienhuis, Petra Mast, de sponsorcommissie en uiteraard de begeleiders van het Odensehuis en de gasten.

Bericht in AD