Bedrijfsdag 16 mei 2019

Wilt u een gezellige middag met uw relaties? U kunt zich aanmelden voor de bedrijfsdag op donderdag 16 mei aanstaande. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te laten meespelen op deze dag.

Programma

Ontvangst vanaf 14.15 uur, wedstrijd (shotgun) om 15.00 uur, clinic 15.00 uur, borrel 17.00/17.15 uur .

Om 18.00 uur is de prijsuitreiking met aansluitend een luxe BBQ.

De wedstrijd is een 9-holes wedstrijd. De spelvorm is individueel Stableford. Tijdens uw golfronde wordt een hapje en een drankje op de baan verzorgd.

Kosten voor deelname bedrijfsdag

Bedrijfsleden p.p. en voor eerste gast € 39,-

Uw overige gast(-en) en niet bedrijfsleden € 65,-

Alleen deelname BBQ € 18,50

Prijzen zijn per persoon en exclusief 21 % BTW

Alle prijzen zijn inclusief deelname wedstrijd en/of clinic met een hapje en een drankje, prijzen en BBQ. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor de 9-holes wedstrijd hebben we plaats voor maximaal 44 personen. We werken volgens het principe “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een factuur. Voor deelname aan de clinic hanteren we geen maximum, bij voldoende interesse zetten wij meerdere golfprofessionals in.

Wij hopen uw aanmelding op korte termijn tegemoet te kunnen zien. U kunt hiervoor een email sturen naar secretariaat@destrijenschegolfclub.nl. Wij zullen er alles aan doen om voor u en uw gasten een onvergetelijk event te organiseren.