Aanmelden starterswedstrijd zondag 16 september aanstaande is geopend

Graag nodigen wij u van harte uit voor een nadere kennismaking met De Strijensche Golfclub op zondag 16 september aanstaande.

Op deze middag bent u vanaf 14.30 uur van harte welkom. Om 15.00 uur gaan we starten.

Wat gaan we doen?

Wij gaan een 9-holes wedstrijd spelen. U wordt ingedeeld samen met een enthousiast lid van De Strijensche Golfclub waar u gedurende de golfronde ruimschoots gelegenheid heeft tot het stellen van vragen. De uitgangspunten van deze wedstrijd zijn gezelligheid, goede sfeer, nadere kennismaking met De Strijensche Golfclub en het in de praktijk brengen van uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. Het “wedstrijd”-element is dan ook totaal ondergeschikt deze middag.

Wie hebben wij uitgenodigd?

Wij hebben uitgenodigd alle donateurs van De Strijensche Golfclub met een handicap tussen de 45 en 54 en donateurs die net de baanpermissie hebben behaald. Ook leden met deze handicap of net Baanpermissie zijn hebben wij gevraagd om deel te nemen. Niet-leden die aantoonbaar voldoen aan genoemde criteria zijn eveneens van harte welkom.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf 14.30 uur bent u welkom en kunt u zich bij ons aanmelden. U kunt nog even genieten van een drankje op ons terras of in het clubhuis of eventueel inslaan op de driving range.

Rond 14.50 uur zullen wij u kort welkom heten en de spelvorm toelichten waarna u onder begeleiding van het lid naar de tee zult lopen. De spelvorm stellen we definitief vast naar aanleiding van het aantal aanmeldingen

Wat zijn de kosten voor deelname?

Leden: € 5,- per persoon;

Donateurs: € 15,- per persoon;

Niet-leden: € 25,- per persoon.

Wat krijgt u hiervoor?

– Een greenfee voor 9 holes (donateurs en niet-leden);

– Begeleiding van een lid van De Strijensche Golfclub met gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens de golfronde;

– Prijzen na afloop;

– Eén drankje en hapjes* na afloop.

*Overige consumpties zijn voor eigen rekening

Hoe kunt u zich aanmelden?

Aanmelden voor deelname aan de wedstrijd kan heel eenvoudig door het sturen van een email naar info@destrijenschegolfclub.nl. Niet-leden ook graag uw NGF-nummer en handicap vermelden.

Wij verheugen ons op uw komst.