Golfexperiences in combinatie met Meer Waard en Solexverhuur Hoeksche Waard

Per 1 januari hebben wij een samenwerking opgestart met het bedrijf Meer Waard en Solexverhuur De Hoeksche waard. Wij kunnen dit jaar de volgende experiences aanbieden:

1) Golfexperiences

Met uw bedrijf, afdeling, vrienden en/of familie een dag(-deel) lekker ontspannen en weg van de dagelijkse bezigheden.

Nog niet (goed) bekend met de golfsport? Naast de experiences bieden we clinics aan voor groepen. Gedurende de clinic staan 1 of meerdere PGA golfprofessionals voor de deelnemers klaar en kunt u in groepsverband (nader) kennis maken met de golfsport.

2) Golfexperiences inclusief gebruik maken van vergaderruimte
3) Golfexperiences met een boottocht De Hoeksche Waard Rondom
4) Golfexperiences met bezoek aan het eiland Tiengemeten
5) Golfexperiences met chocoladeworkshop
6) Golfexperiences inclusief ontspanning met yoga
7) Golfexperiences in combinatie met een bierproeverij
8) Golfexperiences in combinatie met workshop met Afrikaanse percussie
9) Golfexperiences in combinatie met bootcamp

Als laatste bieden wij in samenwerking met Solexverhuur De Hoeksche Waard de volgende golfexperience aan, te weten:

10) Golfexperiences met een Solex tour (vanaf 1 februari 2016)

Om de dag met zijn allen gezellig af te sluiten, kunt u genieten van een diner, lekkere barbecue of een buffet in onze Brasserie De Groene Engel.

Bij vragen kunt u altijd via email of telefonisch bij ons terecht. De Strijensche Golfclub staat altijd open voor oriënterende gesprekken. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen met Leonie Hage op 06-50502298 of email: secretariaat@destrijenschegolfclub.nl.