Beleid rondom handicart: volg de aangegeven rijroute

Het beleid van De Strijensche Golfclub is erop gericht om de baan zoveel als mogelijk open te stellen. Uitgangspunt daarbij is dat er wanneer er geen blijvende schade kan worden aangericht en de baan bespeelbaar is de baan ook open zal zijn.

Om u zolang mogelijk gebruik te laten maken van de handicart is er, in overleg met de greenkeeper, een rijroute op gesteld. In de handicart kunt u deze rijroute vinden (visueel en in tekst).

Dagelijks kunt u terugvinden op onze website handicarts zijn toegestaan. Het kan voorkomen dat de condities handicarts in de ochtend niet toestaan en in de middag wel (of andersom). Controleer daarom voor uw komst de actuele situatie om teleurstellingen te voorkomen.

Wij wensen u een plezierige golfronde!

RIJROUTE HANDICARTS

Op de plattegrond wordt deze rijroute visueel weergegeven. Wij verwachten van u dat u zich hieraan zult houden. Hierbij helpt u uzelf en overige handicart gebruikers.

Hole 1: Bij hole 1, net voorbij de rode tee, dient u rechts aan te houden en rijd u langs de sloot tot achter aan de hole. Vervolgens dient u achter de green langs te rijden naar de tee van hole 2 (bij de schuilhut).

Hole 2: Via de rechterkant van hole 2 rijdt u over de dam tussen hole 2 en 3 richting de green van hole 2, steeds rechts aan blijven houden. Via het verharde vervolgt u uw weg naar de tee van hole 3.

Hole 3: Via het verharde pad rijdt u richting de dam naar hole 2. Direct na de dam dient u links aan te houden (langs de sloot rijden). U vervolgt uw weg links langs de bomenrij en parkeert uw handicart aan de linkerkant van de green van hole 3. U vervolgt uw weg via het verharde pad naar hole 4.

Hole 4: Bij hole 4 blijft langs de sloot rijden en gaat u net over de eerste sloot direct rechts rijden in de rough. Vervolgens gaat u bij de tweede sloot naar links om u weg te vervolgen over het verharde pad langs hole 4.

Hole 5: Bij hole 5 dient u na de rode tee direct naar links over het land achter de witte paaltjes naar de green te rijden. Na het putten parkeert u de handicart achter de bunker van de green van hole 5. U vervolgt uw weg lopend naar de tee van hole 6.

Hole 6: Wanneer u heeft afgeslagen loopt u terug naar uw handicart en blijft u links rijden. U rijdt aan het einde van de fairway over de dam richting de tee van hole 7.

Hole 7: Nadat u heeft afgeslagen vervolgt u uw weg en gaat u direct na de dam naar rechts achter de oranje tee langs. U blijft rechts in de rough rijden. Over de volgende dam gaat u direct langs de vijver rijden en parkeert u de handicart bij de dam van hole 8.

Hole 8: Op hole 8 vervolgt u uw route via de linkerkant van de fairway. Na de dam dient u rechts aan te houden en dient u via het verharde pad naar de green van hole 8 te rijden.

Hole 9: U steekt het Molenwegje over naar de tee van hole 9 (via het verharde pad). U blijft rechts langs de sloot rijden om uw weg uiteindelijk te vervolgen richting het clubhuis (achter de bomen langs) of via het verharde pad richting de tee van hole 1 wanneer u nog een golfronde wenst te spelen.

Wij wensen u een plezierige golfronde!